Ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst

ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst. Herken jij dit probleem? Jij kunt dit vandaag nog oplossen en snel een lening afsluiten!

ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst

Een zwarte lijst notatie kan erg vervelend zijn. Vooral als jij deze notatie al een tijd geleden hebt opgelopen en nu nog de gevolgen daarvan ondervindt. Vaak kun jij namelijk geen lening afsluiten als jij een notering op de zwarte lijst hebt en zelfs geen aankoop op afbetaling doen. Als jij even geld tekort komt, of een extraatje wilt deze maand is dat dus vaak niet mogelijk. Sommigen hebben de mogelijkheid in dit soort gevallen geld te lenen van bekenden of zij kunnen een spaarrekening aanspreken, maar dit geldt voor lang niet iedereen. Hoe kun jij op een andere makkelijke manier snel aan geld komen als jij op de zwarte lijst staat?

Ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst | Een minilening

De oplossing is heel simpel. Jij kunt namelijk gewoon een minilening naar wens afsluiten. Zoals de term al zegt gaat het hier dus om vrij kleine bedragen, maar dit kan toch net dat beetje extra zijn dat jij nodig hebt. Minileningen stellen jou in staat om bedragen vanaf 50 tot 1000 euro te lenen. Uniek aan deze leningen is dat jij ze online kunt afsluiten, wat betekent dat jij voor jouw lening de deur niet uit hoeft! Daarnaast betaal jij over deze leningen geen rente, wat ook fijn is. Zo weet jij ten minste van te voren waar je aan toe bent. Daar staat als nadeel weer tegenover dat deze leningen een vrij korte looptijd hebben.

Ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst | Voorwaarden

De bedoeling van minileningen is dat deze leningen zo toegankelijk mogelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Om die reden zijn er aan deze leningen weinig voorwaarden verbonden. Jij hoeft er alleen rekening mee te houden dat jij voor deze leningen minimaal 21 jaar moet zijn en over vaste inkomsten moet beschikken. Naast salaris mogen deze inkomsten ook bestaan uit studiefinanciering of kinderbijslag bijvoorbeeld. Belangrijk puntje dus, jij hoeft geen baan te hebben om deze leningen af te sluiten! Jij hoeft ook niet in het bezit te zijn van bepaalde papieren, want jij hoeft niks mee te sturen wanneer jij jouw aanvraag doet!

Ik heb dringend geld nodig maar sta op zwarte lijst | Hoe sluit ik een minilening af?

Wil jij ook een minilening afsluiten? Dit is zo geregeld! Jij hoeft slechts enkele stappen te volgen om snel geld op je rekening te hebben.
1. Je kunt gebruik maken van zoekmachines als Google om een lening aanbieder van minileningen te vinden
2. Het is slim om de verschillende aanbieders te vergelijken op basis van de voorwaarden
3. Vul vervolgens het aanvraag formulier in dat je kunt vinden op de website van de lening aanbieder
4. Geef aan hoeveel je wilt lenen
5. Wacht op de sms ter bevestiging van je aanvraag, zo weet je zeker dat deze goed is doorgekomen

Jij kunt het geld altijd dezelfde dag nog verwachten, maar bij de meeste lening aanbieders beschik jij 10 minuten later al over je geld!